BRYLLUP

HVORFOR INVESTERE I FOTOGRAF?

Et bryllup er en investering for livet. Når kaka er spist opp og den siste dansen er danset, er det kun minnene dere sitter igjen med. Med en kombinasjon av reportasje og “wow” faktor bilder skal dere være helt sikkert at jeg fanger de øyeblikkene som betyr mest for dere.

Jeg fotograferer både i studio men foretrekker alltid å fotografere utendørs. Hvor vi tar bilder er avhengig av hvor dere gifter dere men det er også lys bestemt. Med mange års erfaring skal jeg sørge for å finne de rette stedene samt den rette lyset for å forevige en av de viktigste dagene i deres liv.

PRISER BRYLLUP

BRYLLUP MINI PRIS: 5000 KRONER*

Dette gjelder kun fotografering i studio og/eller i Kristiansund/Averøy området. Fotografering andre steder avtales i forkant mot et kjøretillegg. Etter dette, står du fritt til å kjøpe album, forstørrelser, takkekort, osv. I en bryllup mini får dere:

• Fotografering inntil 2 timer (990 kroner per ekstra påbegynt time).

• Visningstime

* Jeg tilbyr kun bryllup mini midt i uken eller fra oktober til mai (ikke i høy sesong juni til september).


BRYLLUP STANDARD: PRIS 12000 KRONER

Denne pakken er en god start dersom dere vil ha et flott album og en fotografering under vielsen samt noen bilder etter. Dere kan også ta bilder i studio om dere ønsker det. I en bryllup standard får dere:

• Fotografering inntil 3 timer

• Koy Album 20x20 med inntil 30 bilder

• 40 stk standard/design takkekort

• Digitale kopier av alle bilder som er med i albumet i lav oppløsning


LUXE CD - HALVDAG PRIS 19000 KRONER

Denne pakken passer best hvis dere ønsker fotografering av halve dagen samt ha fulle kopi rettigheter på bildene deres. Etter endt fotografering siler jeg gjennom de 100 beste bildene, som vi da redigerer i farger og sort/hvitt. I denne pakken er det ikke inkludert visningstime. I en Luxe CD - halvdag får dere:

• Fotografering inntil 5 timer (1000 kroner per ekstra påbegynt time)

• Minnepinne med 100 stk. redigerte bilder i høy oppløsning i farger og svart/hvitt

• Fulle kopirettigheter på bildene


LUXE CD - HELDAG PRIS: 28000 KRONER

Denne pakken passer best hvis dere ønsker fotografering av halve dagen samt ha fulle kopi rettigheter på bildene deres. Etter endt fotografering siler jeg gjennom de 250 beste bildene, som vi da redigerer i farger og sort/hvitt. I denne pakken er det ikke inkludert visningstime. I en Luxe CD - heldag får dere:

• Fotografering inntil 10 timer (1000 kroner per ekstra påbegynt time)

Minnepinne med 250 stk. redigerte bilder i høy oppløsning i farger og svart/hvitt

• Fulle kopirettigheter på bildene


BRYLLUP LUXE GOLD PRIS: 40000 KRONER

Vil dere bevare minnene fra start til første dansen er denne pakken for dere. I denne pakken får vi virkelig fanget alle detaljer; kjolen, skoene, buketten, spenningen i forkant, vielsen, de magiske stundene rett etter bryllupet, en valgt lokasjon for hovedbilder, detaljbilder av kaken, og herlige øyeblikk ved feiringen. Her får dere både et utvalg av de beste produktene jeg har samt alle bilder på ei minnepinne.  Dette får dere:

• Inntil 11 timer fotografering på bryllupsdagen

• 1,5 time parfotografering inkludert 5 bilder som kan brukes til å lage innbydelser

• 2,5 timer visningstime

• Koy Album 25x25 cm med 40 sider (opptil 150 bilder) med boks

• Veggbilde verdi 6000 kroner

• 100 stk. designtakkekort

• Alle bilder fra fotograferingen på minnepinne

FAQ - Ofte Stilte Spørsmål

KAN VI FÅ MØTE FOTOGRAFEN FØR VI BESTEMMER OSS?

Et bryllup er en stor begivenhet. Derfor er det viktig å møtes for å drøfte detaljer og se om vi er en god match. Jeg setter gjerne opp et uforpliktende møte!

VI VIL BOOKE LUXE FOTO TIL VÅRT BRYLLUP. HVORDAN GJØR VI DET?

Ta kontakt via kontaktskjema, Facebook eller telefon for å bestille bryllupsfotografering. Når du har bestemt deg for å velge mine tjenester sender jeg kontrakt samt et ikke refunderbart gebyr på 5.000 kroner som jeg trekker i fra ved oppgjør.

HVA SKJER ETTER BRYLLUPET?

Jeg tar kontakt ca. 4 uker etter fotograferingen for å sette opp en time til gjennomgang av bildene. Dette tar ca. 2 timer. Her viser jeg et bredt utvalg av bilder fra bryllupsdagen. Dersom du ønsker Luxe Bryllup CD, er ikke visningstime inkludert. Bildene leveres da 5 uker etter fotografering har funnet sted.

HVIS VI GÅR FOR LUXE BRYLLUP CD — KAN VI BESTEMME HVILKE BILDER VI ØNSKER?

For å kunne forsvare tid og pris, er det jeg som tar meg av utvelgingsprosessen. Jeg velger de bildene jeg mener fanget de mest spesielle øyeblikkene i best kvalitet.

FÅR VI BESTEMME HVILKE BILDER VI ØNSKER I ALBUMET?

Ja, vi går gjennom hvilke bilder dere ønsker i albumet under visningstimen. Jeg står for selve layouten, og sørger for at deres historie fortelles fra start til slutt. Dere har mulighet til å godkjenne layouten og be om små justeringer før det ferdigstilles. Dette kan gjøres over telefon eller i studio.

FÅR VI BILDER TIL Å HENGE OPP PÅ VEGGEN ELLER GI BORT I GAVE?

Null problem! Vi kan ordne dette på visningsdagen, eller sette opp en time etter dere har fått sett gjennom bildene i albumet.

HVA SKJER HVIS VI GÅR OVER DEN TIDEN SOM ER LAGT AV TIL FOTOGRAFERINGEN?

Det hender seg av og til at ting ikke går som planlagt. Det påløper 1000 kroner inkl. mva. for hver ekstra påbegynt time.

VI LIKTE BILDENE VELDIG GODT, MEN HAR IKKE RÅD TIL Å GÅ OVER BUDSJETT?

Husk at dette er minner og øyeblikk som vil gå i arv i flere generasjoner. Luxe Foto har gleden av å tilby finansiering via Cresco, der du kan utsette betaling i opptil 9 måneder for 425 kroner.

VI HOLDER TIL UTENFOR KRISTIANSUND/FREI/AVERØY-OMRÅDET?

Jeg tar 600 kroner per kjøretime. Evt. ferge/tunnel kostnader kommer i tillegg.


Powered by SmugMug Owner Log In